Bel nu » 0411-641961

Home

Welkom

Mensen zijn tegenwoordig steeds meer bewust met hun gezondheid bezig. Maar ook met een mooie huid en gezond haar. En een mooie huid komt ook van binnenuit.

Kiezen voor goede voeding en de juiste verzorgingsproducten is daarom van groot belang. Sommige voedingsmiddelen en verzorgingsproducten bevatten minder vitaminen en mineralen en meer additieven en hulpmiddelen. Een aanvulling d.m.v. supplementen kan daarom wenselijk zijn als u toch alle noodzakelijke voedingsstoffen wilt binnenkrijgen. Ook de juiste keuze van verzorgingsproducten speelt hierin een rol.

Steeds meer mensen beseffen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun gezondheid.

GreenLine heeft hiervoor 2 productgroepen ontwikkeld. De GreenLine Nutricosmetics en de GreenLine Aloë Vera producten.

GreenLine Nutricosmetics

De GreenLine Nutricosmetics zijn voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit en bestaan uit vitamines, mineralen, plantenextracten, anti-oxidanten en omegavetzuren.

GreenLine Aloë Vera

De GreenLine Aloë Vera producten zijn zonder allergenen, parabenen en kleurstoffen. De GreenLine Aloë Vera producten bestaan voor een groot deel uit ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw. Het is een verzorgingslijn met natuurlijke ingrediënten en met heerlijke ontspannende rustgevende geuren. Deze producten zijn gemaakt met respect en liefde voor mens, dier maar ook de natuur!

De producten zijn op basis van biologisch geteelde Aloë Vera en andere biologisch geteelde kruidenextracten.

 Groepkleinnieuw

 

Interessant? Deel deze pagina