Bel nu » 0411-641961

Levering en betaling

Verzendkosten

Pro Natura werkt met PostNL. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €70,- rekent Pro Natura een vast tarief van €5,-. Bestellingen boven de €70,- worden kosteloos bij u thuisbezorgd.

Bij een bestelling onder rembours betaalt u €3,50 rembourskosten. Bestellingen boven de €180 worden kosteloos bij u thuisbezorgd.

Dus bij een bestelling onder de €70,- onder rembours, betaalt u €5,- verzendkosten en €3,50 rembourskosten.

 

Betalingsmethoden

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe werkt iDEAL?

  1. U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
  2. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regel
  3. U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  4. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  5. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  6. U ontvangt een bevestiging van uw bank
  7. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

 

Vooruitbetaling

Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

In de orderbevestiging die u gemaild krijgt, vindt u de benodigde informatie voor het overmaken van het orderbedrag.

Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is verschillend per bank.

 

Rembours

Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling af te laten leveren onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag plus de eventuele rembourskosten rechtstreeks aan de bezorger van PostNL op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

 

Levertijd

Doorgaans kunnen wij uw bestelling binnen 24 uur leveren. Aangezien PostNL niet op zondag en maandag bezorgt, is de levertijd voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

 

Retourneren

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald worden. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Producten die u niet in goede staat bereiken, dienen, na contact met de klantenservice van Pro Natura, eveneens te worden geretourneerd, de bijdrage in de verzendkosten wordt in dat geval per zaak beoordeeld. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Pro Natura.

Interessant? Deel deze pagina