Bel nu » 0411-641961

Omega 3 kopen

Wilt u Omega 3 kopen?

GreenLine products verkoopt Omega 3 voedingssupplementen

Krijgt u te weinig Omega 3 binnen? Met de handige Omega 3 voedingssupplementen loopt u nooit uw dagelijkse dosis vetzuren meer mis. In onze overzichtelijke webshop kunt u Omega 3 capsules kopen met de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan vetzuren. De werkzame bestanddelen DHA en EPH dragen bij aan een normale werking van het hart, DHA draagt bij aan de instandhouding van een gezonde hersenfunctie en een goed gezichtsvermogen. Direct Omega 3 kopen doet u snel, gemakkelijk en veilig in de webshop van GreenLine products!

Waarom Omega 3 kopen?

Omega 3 wordt niet door het lichaam zelf aangemaakt en moet dus uit voeding komen. U vindt Omega 3 voornamelijk in producten als vette vis, walnoten en lijnzaadolie. Niet bepaald alledaagse producten. Om ervoor te zorgen dat u (en uw kinderen) worden voorzien van de juiste dagelijkse hoeveelheid vetzuren zoals eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur is het dus makkelijk om gebruik te maken van Omega 3 capsules. Dit, ter aanvulling op een gevarieerde, evenwichtige voeding.

Het gemak van online kopen

Omega 3 kunt u gewoon online in onze webshop kopen. Dat is snel, gemakkelijk en veilig. U hoeft immers niet perse een account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Neemt u daar wel even de tijd voor, dan heeft u een volgende bestelling nóg sneller geplaatst. Daarnaast betaalt u veilig en vertrouwd via iDeal, per vooruitbetaling of onder rembours. Wanneer we uw betaling hebben ontvangen bieden we uw order binnen 24 uur bij PostNL aan. Voor eventuele vragen, opmerkingen of suggesties kunt u bellen met 0411-641961 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Interessant? Deel deze pagina